Skip to main content
Treviso giver dig mere end tiramisu og prosecco på din ferie, men også smuk arkitektur og kanaler omkring den gamle bydel.
Treviso på 20 sekunder

Treviso er beliggende i hjertet af Veneto, hvorfra du let kan komme rundt i den dejlige region, der er så kendt for sin madkultur, der bl.a. tæller den berømte dessert, Tiramisu, samt den forfriskende Prosecco.

Treviso byder på en gigantisk bymur omkring byens gamle bydel, og omkring muren, er der tre kanaler, som billedeligt er en charmerende del af byen.

Treviso ligger i regionen Veneto
Her ligger Veneto
Ferie i Treviso

Sådan kommer du til Treviso

Med tog

Stationen i Treviso ligger blot få kilometer fra byens gamle centrum. Der er også her, ligesom med motorvejene, gode togforbindelser både til og fra Treviso, uanset hvor hen i Veneto du skal hen.

Her på siden kan du købe din togbillet, så du kan gå direkte ombord og fremvise den QR-kode, som du har fået ved køb af billetten.

Bil ferie i Italien

Med bil

Med byens nære beliggenhed af Venedig og dens placering i Veneto, er der mange gode og store vejforbindelser til Treviso.

Det betyder at du nemt kan komme til byen i en bil, hvor flere motorveje omkring byen, er med til at give den lette adgang dertil.

Motorvej A4 mellem Milano og Venedig kører i kort afstand fra byen, og hertil tager du afkørslen, Cessalto, for at komme ind til Treviso.

Motorvej A13 mellem Bologna og Padova, samt A27 mellem Venedig og Belluno, er ligeledes motorveje du kan benytte.

Lufthavnen i Treviso

Hvis vi lige skal starte med, hvor vigtig og hvor godt placeret, lufthavnen i Treviso er, så noterer jeg lige, at der er 30 kilometer til Venedig og 37 kilometer til Padova.

Det er den ene ting, for at belyse, hvor centralt i Veneto du lander, når du flyver til Treviso. Og derudover er der kun 5 kilometer ind til byens centrum.

Lufthavnens popularitet er især grundet de mange lavprisselskaber, som hver eneste sommer flyver mange millioner turister til regionen.

Fly til Italien

Kunstbyen Treviso

De fleste vil betragte byen som en kunstby, og her bliver du tilbudt fantastiske udsigter og dyrebare paladser, der både er elegant og hyggelig med floden stille løben omkring byen.

Her kan du se flere skønheder på de fresko-facader, der er på de elegante paladser, der er spredt udover det meste af byens centrum. Og en ting er det smukke ydre på paladserne, og dette bliver endnu mere specificeret, når du ser skønhederne inde i dem.

Den bedste måde at udforske byen, er til fods, hvor du på fornem vis kan mærke byens atmosfære og med floden, Sile, omkring dig, føles det ligesom en tur i Venedig.

Treviso
Hotel i Italien

Hotel i Treviso

Det gælder om at være ude i god tid, hvis du skal have de bedste priser på hotellet til ferien.

Vi anbefaler Booking.com, når du skal bestille hotel. Det er supernemt, og de har nogle gode fordele.

Booking.com har prismatch, så du er sikker på at få den bedste pris på dit hotel. Desuden har de 24/7 dansk kundeservice, og der er ingen bookinggebyrer.

Sile floden i Treviso

Det siger sig selv, at vand har en stor betydning for byen, og når Sile floden løber stille og roligt ind igennem byen, både ud og ind af gader og stræder.

Dette giver byen en elegance, men også en stærk afslappethed i byen, som langt fra er ligeså kendt som sine regionsnabobyer i form af Venedig og Verona.

Treviso

Isola Pescheria

Dette idylliske hjørne, er der marked hver morgen og er et af de mest maleriske steder i byen.

Her kan du se nogle af de smukkeste freskermalerier i byen. Denne kunstige halvø, der er fiskernes marked, er et sted du skal se på dit besøg.

Piazza dei Signori

Denne plads er helt naturligt byens centrale sted for byens lokale, men også turisterne, som har et sted at drikke sin kaffe.

Her kan du se Palazzo dei Trecento, som sammen med klokketårnet, er en af de vigtigste bygninger i Treviso. Stedet huser et stort freskomaleri og er i dag fortsat stedte for kommunalbestyrelsen.

Besøg Venedig

Venedig er der hvor Adriaterhavet bølger ind mod lagunen, hvor vi finder en af de mest romantiske og karakteristiske byer i verden. Venedig.

Adriaterhavets dronning som Venedig også kaldes, ligger i en lagune ud til Adriaterhavet, hvor byen er bygget på 100 små øer, støttet af millioner af pæle og over 400 broer.

De mange seværdigheder i byen, der kommer som perler på en snor, vil gøre din ferie i Venedig til en af de mest fascinerende og romantiske du vil opleve.

Markuskirken i Venedig