was successfully added to your cart.

Kurv

Amalfi – Et paradis syd for Napoli

I denne artikel om Amalfikysten, rammer vi altså et af de smukkeste feriesteder, Gud har skabt på denne jord. Den holdning er naturligvis subjektiv.
Indhold i denne artikel
Amalfikysten på 20 sekunder

Amalfi kysten, der ligger på Sorrento halvøens sydlige kyststrækning, kan kommes til, både fra havet og med bil naturligvis.

Fra Napolis lufthavn, har du 45 minutters kørsel til Vietri Sul Mare, dér, hvor kysten har sin start. Er du på ferie ved citron lundene ved Sorrento, har du en halv times kørsel ned til Positano, via SS163.

Amalfikysten ligger i regionen Campania
Her ligger Campania
Ferie i på Amalfikysten
Vidunderlig og smuk

Lidt om Amalfikysten

Amalfikysten er af UNESCO anerkendt som et fantastisk eksempel på Middelhavets landskab. Det er en af Italiens (og verdens) smukkeste destinationer.

Udover den naturlige skønhed, huser Amalfikysten også nogle fantastiske restauranter og hoteller. Derudover er det et af Italiens bedste områder for orienteringsløb, hvis man skulle få lyst til at tage et smuk væk fra kystens fantastiske atmosfære.

Ferie på Amalfikysten

Positano

Positano er byen der klatrer sig op ad skråningerne, hvor husene fortsætter op og op, klemt inde i en vig, og med den brandvarme og solbeskinnede strand for foden af sig. Amalfi er kystens største by, med byens største seværdighed, Duomo, hvis smukke facade, hengiver én til himlen.

Ravello

Den bedste udsigt får du fra Ravello, når du betræder de smukke parker, Villa Cimbrone og Villa Rufolo. Her får du et fabelagtig udsigt over kilometervis af kyststrækning og det azurblå middelhav. Atrani, Minori og Scala, er alle tydelige beviser på, sammen med de andre nævnte steder, at Amalfi kysten, altid har været et populært og meget besøgende feriested.

Overnatning på Amalfikysten

3 bud på hoteller på Amalfikysten

Med Amalfikystens mange flotte byer, er der naturligvis et væld af overnatningsmuligheder i de mange smukke byer på kysten.

Med så mange muligheder, er det umuligt at udpege det bedste, for det er der rigtig mange, som er kandidater til.

Skal det være Hotel Savoia i Positano med den pragtfulde udsigt, Residenza Pansa B&B i Amalfi, der er tæt på duomo, Villa Yiara i Positano med de venlige ejere, eller et helt fjerde?

Hotel Savoia

Hotel Savoia i Positano

Hotel Savoia via Booking.com

Hotel Savoia er et familieejet 3-stjernet hotel i Positano.

Se hotellet her

Residenza Pansa B&B

Residenza Pansa B&B i Amalfi

Residenza Pansa B&B via Booking.com

Residenza Pansa ligger i Alamfis gamle bydel, blot 3 minutter fra stranden.

Se hotellet her

Residence Villa Yiara

Residence Villa Yiara - hotel i Positano

Residence Villa Yiara via Booking.com

Residence Villa Yiara ligger på en bakketop med usigt over Positano bugt.

Se hotellet her